GO Blog | EF Blog Czech Republic
Novinky z oblasti cestování, studia jazyků a kultury od EF Education First
MenuKatalog zdarma

Jazykové dobrodružství ambasadorky Denči

Ahoj všichni! Jmenuji se Denisa a už se těším na neuvěřitelné dobrodružství, které mě čeká v létě 2024. Letím do Londýna, kde budu prozkoumávat nejen krásy tohoto města, ale také získávat nové jazykové dovednosti. I když jsem se zatím nedostala na svůj první kurz, moje nadšení a očekávání rostou každým dnem. Nemohu se dočkat, až vám budu moci sdílet každý moment mého jazykového objevování. Jsem EF ambasadorkou od roku 2023. Dnes s vámi budu sdílet, jak se můžete stát součástí této fantastické komunity a jak vám může studium jazyků otevřít dveře do nových světů.
Jazykové dobrodružství ambasadorky Denči

Objevte svět jazyků s EF 

Vítejte v dobrodružství, kde se učení jazyků setkává s nekonečnými možnostmi.  EF vám přináší jedinečné jazykové kurzy.

Jak začít?  

Stačí sledovat profil na sociálních sítích, najdete ho pod jménem @efceskarepublika. Zde objevíte inspiraci, zábavu a vše, co potřebujete k tomu, abyste se připravili. 

 

Získejte informace 

Nabízíme vám zdarma katalog, který obsahuje veškeré informace o našich kurzech, destinacích a aktivitách. Stačí si jej objednat. Pokud máte konkrétní otázky nebo chcete osobní konzultaci,  sjednejte si schůzku v EF kanceláři v Praze, kde Vám ochotně zodpoví všechny otázky a pomohou vám s vaší rozhodovací cestou. Můžete také zavolat na číslo +420 296 333 810

 

Rezervujte svůj jazykový kurz 

Po získání informací a konzultaci můžete rezervovat svůj jazykový kurz.  Brzy se můžete těšit na nové dobrodružství v Mnichově, Římě, Londýně či jiné destinaci. 

 

Staňte se Ambasadorem EF 

Již po rezervaci kurzu máte možnost stát se ambasadorem EF.  Sdílejte své zkušenosti na sociálních sítích,  buďte inspirací pro další studenty a pomozte jim objevit kouzlo jazyků a kultur. 

 

Virtuální jazyková cesta na Instagramu 

A teď přichází ta nejlepší část! Všichni studenti našeho jazykového kurzu sdílí své dobrodružství na Instagramu. Zde můžete najít všechny naše tipy, fotky a příběhy z kurzu. 

 

Poznej s naším Ambasadorem! 

Na Instagramu nám naši ambasadoři, studenti jako Ty, přinášejí prohlídky našich škol v daných destinacích.  

Sleduj @efceskarepublika a budeš mít jedinečnou možnost nahlédnout do každodenního života, aktuálních aktivit a unikátních tipů našich studentů. 

  

Komunita EF a #efmoment 

Sdílejte svůj jedinečný #efmoment na sociálních sítích pomocí hashtagu

#efceskarepublika

Staňte se součástí komunity a komunikujte s ostatními ambasadory prostřednictvím Instagramu @efczambassadors

 

Aplikace EF Circle: Výzvy a odměny 

V aplikaci EF circle najdete výzvy a lákavé odměny, které zvýší vaše jazykové dovednosti. Seznamte se s dalšími studenty, kteří mají podobné cíle.  

 

Více možností ubytování 

Nabízí nejen ubytování v kampusu, ale také hostitelské rodiny a rezidence, aby každý student našel to pravé pro svůj jazykový zážitek. 

 

Inspirace z příběhů ambasadorů 

Nechte se inspirovat příběhy našich ambasadorů, kteří sdílejí své zážitky a tipy na sociálních sítích.  

Připojte se ke komunitě a dejte nám vědět, jak vypadá vaše jazykové dobrodružství. Jazykový kurz není jen cesta k znalosti jazyka, ale i k nekonečným možnostem a nezapomenutelným zážitkům. Jsou vaše kufry připraveny na toto dobrodružství? 

Objevujte světVíce informací
Získávejte novinky ze světa cestování, jazyků a kultury v rámci GO newsletteruOdebírat

Učte se jeden z 10 jazyků ve více než 50 skvělých měst

Více informací