GO Blog | EF Blog Czech Republic
Novinky z oblasti cestování, studia jazyků a kultury od EF Education First
MenuKatalog zdarma

Malta jako brána do světa plného skvělých zážitků

Ahoj, Jmenuji se Alča a ráda bych se s vámi podělila o svůj zážitek z letních prázdnin. V červenci jsem odletěla sama na Maltu a bylo to nejlepší rozhodnutí, které jsem kdy udělala... Odjakživa jsem dobrodruh, nejraději bych procestovala celý svět. Už jako malá jsem se chtěla podívat do Austrálie, byl to můj největší sen a doteď je. S EF jsem mému snu o krok blíž.
Malta jako brána do světa plného skvělých zážitků

Letní dobrodružství na Maltě: Zážitky, Přátelství a Křišťálově Modré Laguny

Věděli jste, že ostrov Malta se ve skutečnosti skládá ze tří ostrovů? K hlavnímu ostrovu Maltě ještě patří ostrovy Gozo a Comino. Zatímco ostrov Malta je obydlenou částí s hospodářským centrem, kde to žije a každý večer se konají všemožné večírky a party, Gozo se pyšní svou přírodou, kam můžete jet například na safari jeep tour.

Comino je známé modrou lagunou, ve které najdete křišťálově modré moře s bílým pískem a drinky v ananasu. No nezní to úžasně?

Teplo, Moře a spousta zábavy...

Na Maltě jsem poznala spoustu nových přátel ze všech koutů světa, zlepšila si angličtinu, ale také jsem se hodně osamostatnila a užila si čas tam strávený. Malta nabízí velké množství výletů a aktivit, některé jsou dokonce zdarma – například movie night nebo různé sportovní aktivity! Mezi mé oblíbené výlety se určitě řadí St. Peter’s pool, celodenní výlet lodí k ostrovu Gozo nebo třeba koupání na ostrově Comino. Tuto destinaci jsem si vybrala hlavně kvůli teplu a moři. Některé dny dosahovaly teploty až ke 40°C. Také jsem si oblíbila EF beach club, kam můžete jít před školou nebo po ní, zde se dá příjemně strávit čas s přáteli. Nachází se tam kiosek s velkým výběrem jídla, pláž a vnitřní prostor s aktivitami. 

Malta bude navždy moje srdcovka

Já jsem si Maltu zamilovala. Pokud byste se chtěli vydat nejen v létě za teplem a u toho procvičit angličtinu, Maltu můžu vřele doporučit. Byla to jízda!

Vycestujte také na MaltuVíce informací
Získávejte novinky ze světa cestování, jazyků a kultury v rámci GO newsletteruOdebírat

Učte se jeden z 10 jazyků ve více než 50 skvělých měst

Více informací