GO Blog | EF Blog Czech Republic
Novinky z oblasti cestování, studia jazyků a kultury od EF Education First
MenuKatalog zdarma

Jazykový pobyt v slunečném Miami

Jazykový pobyt v slunečném Miami

Moje první dojmy

Moje cesta na dvoutýdenní jazykový pobyt v zahraničí začala na pražském letišti, odkud jsem následně pokračoval přes Curych až do Miami. Po příletu mě čekal transfer, který mě společně s ostatními studenty dovezl do EF Kampusu, nacházejícího se v Miami Beach. Kampus byl celkem velký a nacházel se hned u pláže. Zde najdete bazén, ubytování pro studenty, jídelnu, společné prostory, recepci a všechny třídy pro výuku angličtiny. Můžete se podívat i na krátké video s prohlídkou školy:

Objevování Miami: Street Art a Little Havana

Škola v Miami nabízela spoustu zajímavých výletů, například okružní jízdu centrem Miami, kde jsme mohli vidět spoustu zajímavých míst, jako jsou Wynwood Walls s streetartovými díly od umělců z celého světa. Dále jsme navštívili čtvrť Little Havana a mnoho dalších zajímavých míst. V Miami je také spousta moderních obchodních center, ve kterých můžete sehnat oblečení a další věci za mnohem lepší ceny než u nás.

Key West: Kousek Ráje směrem na jih od Miami

O víkendu jsem se vydal na výlet do Key West, krásného malebného města asi 3 hodiny cesty z Miami přes několik mostů s nádhernými výhledy na moře. Výlet byl zorganizovaný EF jako jeden z mnoha, které zde nabízejí. Na místě jsme viděli nejjižnější bod USA a poté jsme měli volný čas na vlastní prohlídku města. S kamarády jsme si šli na krásnou místní pláž, kde jsme se koupali. Následně jsme ochutnali tradiční kubánskou kuchyni v jedné z místních restaurací.

View post on Instagram
 

Miami si mě získalo...

Myslím si, že Miami je skvělým místem pro pobyt, pokud máte rádi moře, slunce, party a chcete zažít ten americký sen. Miami mi navždy zůstalo v srdci, a doufám, že se tam jednoho dne vrátím.

Vyražte v létě také do MiamiVíce informací
Získávejte novinky ze světa cestování, jazyků a kultury v rámci GO newsletteruOdebírat

Učte se jeden z 10 jazyků ve více než 50 skvělých měst

Více informací