GO Blog | EF Blog Czech Republic
Novinky z oblasti cestování, studia jazyků a kultury od EF Education First
MenuKatalog zdarma

5 účtů na TikToku, které můžete sledovat pro inspiraci na cesty

5 účtů na TikToku, které můžete sledovat pro inspiraci na cesty

Pokud jde o cestovatelský obsah online, není nouze o neuvěřitelnou inspiraci na TikToku, kde cestovní guruové zvou své sledující, aby se připojili k jejich fascinujícím globálním dobrodružstvím. Tyto užitečné informace se vám budou hodit až budete například na výměnném pobytu v zahraničí.

Pokud hledáte další úchvatné místo k prozkoumání nebo jen hledáte každodenní dávku zábavy, zde je pět účtů na TikToku, které byste měli sledovat, abyste získali inspiraci pro cestování.

1. Maria @heyshetravels

Maria žije v Britské Kolumbii a představuje to nejlepší ze svých outdoorových dobrodružství a cestování. Na svém účtu sdílí svou vášeň pro přírodní krásy planety, když chodí na túry, jezdí na kajaku, a dokonce jezdí na ziplinu po celém světě.

View post on TikTok

2. Madeline @lu_madeline

Madeline je fotografka a tvůrkyně obsahu, která se svým manželem a dvěma dětmi procestovala celý svět. Její účet inspiruje sledující tipy na cestování tím, že upozorňuje na neuvěřitelné hotely, jídla a zážitky.

View post on TikTok

3. Uzma @uzma.mahbub

Uzma je tvůrkyně z Londýna, jejíž cesty po celém světě představují nádherné scenérie a cestovatelská doporučení.

View post on TikTok

4. Marco & Gius @marcoegius

Marco a Gius navštívili více než 40 zemí a podělili se o svá dobrodružství na cestách po světě. Tato cestovatelská dvojice žije naplno, od vrcholků hor až po modré laguny.

View post on TikTok

5. Alexa @limsawkward

Alexa je cestovatelka a tvůrkyně příběhů z Washingtonu, jejíž účet inspiruje svět k cestování. Její tipy a doporučení na cesty jsou obzvlášť užitečné a její videa z cest po Mexiku, Řecku, Chorvatsku a dalších zemích jsou úžasná.

View post on TikTok
Začněte objevovat světStudujte v zahraničí
Získávejte novinky ze světa cestování, jazyků a kultury v rámci GO newsletteruOdebírat

Objevujte svět a studujte jazyk v zahraničí

Více informací